Név: Zsilák Judit2018-09-08T09:37:33+00:00

Küldetésem:

Hozzásegíteni Téged a MINŐSÉGI ÉLETHEZ!

 • Ahhoz, hogy súly, és egészségügyi problémák nélkül élvezhesd az életed.
 • Hogy ki tudj törni a fogyókúrák ördögi köréből, s tudatosan- de nem vasszigorral-, képes legyél hosszan tartani az optimális súlyod.
 • Hogy megtapasztald, milyen szabadon élni, örömmel- bűntudat nélkül- étkezni, élvezni a léted.
 • Megmutatni, hogy csoda bogyók, szigorú szabályok nélkül sokkal többre vagy képes, mint amit gondoltál Magadról.
 • Azt szeretném, ha büszke, és megelégedett lennél.

Nem lenne igaz, ha elmesélném, túlsúlyos, meg nem értett kislány voltam, míg rá nem jöttem a tökéletes megoldásra.

Bevallom, soha nem voltam duci. Egyszer fogyókúráztam. Borzalmas volt. Egyfolytában azon járt az eszem, mint ennék, ha ehetnék. Hamar rájöttem, a fogyókúra nem az én utam. Máshogy kell karbantartanom a súlyomat.

Miért vagyok hiteles mégis?

Ötven éves vagyok (itt a képen épp 2 hónappal idősebb). Némi odafigyeléssel, megfelelő életstílussal tartom a súlyom. (középiskolában 54 kg, most 58 kg.) Sőt, nem csak tartom, de élvezem is az ételeket, legyen az zöldség, vagy épp egy jól megsült, nyálcsorgatós csülök.

Jön a jól bevált szlogen: ” könnyű neked”. Miért is?

 • A génjeim? Van a családunkban mindenféle ember- sovány, kövér, sportos, lusta, hájas, “erős”. Szóval a genetikát kihúzhatjuk.
 • Ez a szakmád- testnevelő tanár vagyok. Ugye Te is ismersz belőlünk soványat, kövéret…?  Tehát ez sem ok.

 Akkor Mi a titok? 

A titok az, hogy nincs titok. Ismerem és alkalmazom az elveket, amik segítenek engem abban, hogy így, ötven évesen is boldogan hordhassak csinos ruhákat, érezhessem magam “dögös nőnek”, megforduljanak utánam az utcán a férfiak, ha épp azt szeretném. Segítenek egészségesnek, megelégedettnek, magabiztosnak lennem úgy, hogy felszabadultan élvezhetem az életem.

„Ami a módszereket illeti, kismillió akad belőlük, elv azonban kevés van. Aki felfogja az elveket, sikerrel választhatja ki a saját módszereit, Aki azonban az elveket semmibe véve a módszereket próbálgatja, bizonnyal bajba jut.”                                                                                                                                        Emerson

Az Én story-m:

Negyvenöt környékén feljött rám néhány plusz kiló. Zavart. Elkezdtem figyelni, mi az, amiben változtam?  Mi az, amit a gyerekeim- akik annyit ehetnek, amennyit csak akarnak, másképp csinálnak.  Nem akartam fogyókúrázni, mert tudtam, gyűlölném minden percét. Nem akartam aszkéta lenni, mert tudtam, nem esne jól. Nem akartam lemondani a családi vacsorákról, mert nálunk ilyenkor van dumaparti.

És ahogy figyeltem önmagam, rájöttem, hogy a hozzáállásom változott meg. Mohóbbá váltam, figyelmetlenebbül ettem, többet rágcsáltam. Elkezdett foglalkoztatni, hogyan tudom egyszerűen megváltoztatni a környezetem, gondolatvilágom úgy, hogy megakadályozzam, a feles kilók felkúszását. Nem a diaetikában kutakodtam, hanem az emberi szokásokban.

Napi cselekedeteink 75%-t szokásaink határozzák meg. És mi alig tudunk róluk. Hát azért keresgéltem én itt. Mert jól kialakítva észrevétlenül segítenek “jó nőnek” maradni úgy, hogy megmarad az esti dumaparti, a jóízű étkezés, és az örömteli élet.

Ötven éves vagyok, 58 kiló, és boldog.

Száraz tények: 

Végzettségeim:

Testnevelési Egyetem:

 1. tanár
 2. gyógytestnevelő
 3. aerobik edző

Nyugat-Magyarországi Egyetem:

 1. fejlesztő pedagógus

OKJ-s képzések:

 1. pilates
 2. gerincjóga oktató
 3. preventív gerinctréner
 4. step, 3/4 step oktató
 5. természetgyógyász alapképzés
 6. NMPT instruktor

Tevékenységeim: