bemutatom Mártit2018-01-05T16:55:00+00:00

Szeretném Neked bemutatni Mártit:

Márti 3 gyerekes családanyaként éli pörgős, sok futkozással, odafigyeléssel, főzéssel, gyerekneveléssel teli életét.

Az utóbbi években kevesebbet fókuszált önmagára, sokkal többet a család működtetésére, míg felismerte, eljött az idő, hogy magával is többet foglalkozzon. Ekkor álltunk neki a Tudatos Evők Programnak.

Szeretém Neked megmutatni, hogyan érezte magát Márti az első hetekben, mikor a fő feladata “csak” az evésre koncentrálás volt:

Kérdés: Mik a tapasztalataid az első hét után?  ( egyetlen dologra kellett fókuszálnia a hét folyamán: mindig ülve egyen)

Márti: Mikor elhatároztam, hogy belevágok, tele voltam tettvággyal. “Ide nekem az oroszlánt!”, most aztán minden megváltozik. Ismerem ezt az érzést. Lelkesítő, és kitart vagy három hétig. (Ha a Julika beteg, akkor kicsit rövidebb ideig.)

Első megbeszélésünk után kicsit csalódottan mentem haza. Ennyi az összes “feladatom”, hogy üljek le! De nem is volt olyan könnyű! Sem az, hogy leüljek, sem a szembesülés, hogy hányszor nassolok a nap folyamán. Egy kis fagyi itt, egy kis csoki amott- ebből több is. A legnagyobb gondom a csokival van. Talán az a jó megfogalmazás, hogy ezzel jutalmazom magam. Elkeserítő.

Szóval mostmár nem gondolom, hogy könnyű leülni. Azt meg végképp nem, hogy ennek aztán semmi értelme. Keményen szembesít saját magammal.

 

És  a KIHÍVÁS, ha még nem csatlakoztál!

Fogadd meg, hogy holnaptól feladod a fogyókúrás mentalitást, nem lesz lelkiismeret furdalásod, ha a kedvenc kajádat választod- még ha „egészségtelen”is!

Eddig jól hangzik?

Egy kicsi pluszt rakunk rá: próbálj meg figyelmesebben enni!

Csak annyi a feladatod, hogy utánozd Mártit, minden alkalommal ÜLVE egyél!

Folytasd egy hétig, és miután regisztráltál a Könnyedén Karcsúan Facebook csoportba, oszd meg a tapasztalataid a többiekkel.

Sok sikert a változáshoz!

Tudj meg többet erről az ősi, újból felfedezett súlykontroll programról a Könnyedén Karcsúan előadásból! Kattints ide! 

Elhatároztad, hogy minél hamarabb, és végre sikeresen szeretnél lefogyni!

Kezdj itt, kérd a Könnyedén Karcsúan Programot most!

Vágj bele a személyes programodba ma!