Loading...

1, hogy továbbra is tininek képzeled magad

Nemrég voltam egy pécsi jótékonysági bálon, ahol kiemelt vendég volt egy szépségiparban utazó kaliforniai hölgy. A paraméterei: 90, 56, 90. Nem volt rajta egy deka háj, minden domborulata a helyén volt. A ruházata kifogástalanul trendi, a frizurája tökéletes remekmű. Mégis a hölgy maga egy rémisztő madárijesztő volt.

Miért?

A domborulatok mind műremekek, az arca báb szerű, a teste aszott, körülbelül 60 éves volt 28 évesek öltözködési stílusával…   Mint Donatella Versace:

Brrrrr…..,.

2, leírod magad

Van egy barátnőm, aki 38 éves szülinapját a kétségbeesés legmélyebb bugyraiban ünnepelte. Meggyőződése szerint, 38 után az ember lányának már befellegzett. Vége a fiatalságának, innen már csak a halál várható.

Matekozzunk! Én 88 éves koromig tervezem. 88-38=50

50 évig még rengeteg élmény, öröm, hódítás!!! áll előttem. Ha észreveszem, ha akarom.

De ülhetek otthon is siratva az ifjúságomat.

3, elfelejtesz változni

Változz most! Kattint a zöld gombra, és olvass a könnyedén karcsúan előadásról!

zöld gomb

A 22 éves lányom szaunázott minap a nálánál fiatalabb barátnőjével. Bement egy 40-es évei közepét taposó férfi melléjük. A csajok, mint intelligens emberkék, köszöntek: “jó napot”. A pasas- direkt nem úrként aposztrofálom- beszólt nekik: “Ti csak ne magázzatok engem, a csajaim ennyi idősek mint Ti vagytok… ”

Hmmm. Sajnálatos. Nem csak a csajai, hanem a stílusa is.

Bölcs dolog, ha Te már “HÖLGY”-ként pozicionálod magad. Meglágyítja a kezdődő ráncaidat, elkendőzi a tökéletlen alakodat.

Nézd meg Helen Mirrent. Gyönyörű, és félelem nélkül felvállalja mind a 60! évét.

Emlékezz Donatella Versace-ra az első képen, Ő sem mai csirke!

4, még mindig a gyereked körül forog az életed

Jó reggelt! Nagy valószínűség szerint életed értelme(i) már elértek a kamasz korba. Csak kárukra van egy anya, aki mindenről tudni akar, aki mindent felügyelete alatt akar tartani. Úgyis átvágnak, ha rákényszeríted őket.

Itt az idő, hogy teret adj neki(k), és több törődést magadnak!

Próbáld ki, legyél kicsit önzőbb! Tanulj meg nemet mondani

  • arra, hogy anyataxi szolgáltatást üzemeltetsz
  • hogy kifőzdének nézik az otthonotok
  • hogy állandó ügyeletben, bármikor ugrasszanak
  • hogy házi cselédnek nézzenek…

Tanulják meg, hogy végre visszakaptad Te is a felnőtt jogaidat. Már képesek egyedül kinyitni az ajtót- tehát nem kell otthon várnod Őket-, megmelegíteni a vacsorát, elintézni egy mosást. Te pedig tanulj meg kikapcsolódni, újból csajos programokat szervezni. Megéri! Bármennyire hihetetlen, nőni fog az elismertséged, jobban megbecsülnek.

5, lemondasz a romantikáról

A, mert a férjeddel már úgyis minden gondolatotokat ismeritek, olajozottan megy a napi rutin, pontosan meg tudod mondani, jövő héten ilyenkor mit csinálsz Te, mit a férjed. Hol itt az izgalom, hol itt a csábító varázs? Csempészd vissza!

B, mert egyedül élsz. Sokan irtóznak a társkeresőktől. Pedig annak, hogy a munkahelyed- bevásárlás- lakás háromszögben elcsap az igazi, kicsi az esélye.

Egy romantikus vacsora mindenkit fiatalabbá varázsol!

6, nem várod el, hogy értékeid elismerjék

Tanulj meg kiállni önmagadért!

+1, elnézed az évente felkúszó egy-két kilót

20 éve dolgozok egy munkahelyen- ijesztő, nem? Ez alatt végignéztem, hogy a bombázó három gyerekes 35-ös nőből hogyan lett mamás, cammogós néni. Pedig csak egy- egy kilót szedett fel évente. Ez alig valami.

De! 20 év alatt 20 kiló! 57-ről 77-re! Brutális.

És az évi 1 kiló még könnyedén kezelhető. A 20 már elkeserítő, az ember bele sem fog, hogy leadja.

Te most mondj NEM-et erre!

Ha gyorsító sávon akarsz haladni,meg a “könnyedén karcsúan” előadás előzetest. Kattints a zöld gombra, máris többet tudhatsz meg!

  1. zöld gomb

  2. Vagy ha a lassúbb utat választod, nevezz be az Apró Szokások kihívásra!

    Kezd el az apró változásokat, hogy ne kússzanak fel rád apránként a súlyos kilók!

2017-08-30T08:12:46+00:00