Kapcsolat: tudatosevok@gmail.com | Tel.: 06-30/5604405

© 2015. Zsilák Judit| http://tudatosevok.hu | Jogi nyilatkozat

Tudatos Evők | Könnyedén karcsúan fogyókúra nélkül!

Senki nem hitte volna, hogy tényleg sikerülni fog!

Megszokták a fogyókúrás  fellángolásaimat és az utána következő depresszióim. Mindenki legyintett volna, ha elmesélem, egy új nézőponttal fogok lefogyni. Nem is árultam el, csak mikor már látványos volt az eredmény. Irigykednek a barátnőim, és próbálják behozni a lemaradásukat. Persze már mindenki okos, hogy nem fogyókúrázni kell! De először Én találtam rá a baráti társaságból. Senki nem hitt volna Nekem, míg le nem fogytam.

Megszabadultam a súlyfeleslegemtől, végleg!
Kovács Márti története

Az első feladatom az volt, hogy felejtsem el a fogyókúrát! Hát, ezt szívesen- gondoltam, de közben azért komoly fenntartásaim voltak, mitől fogyok le, ha nem diétázok? Viszont nem volt nehéz, amit Juditék javasoltak, így bevállaltam. Kitartani is azért tartottam ki, mert nem igényelt Tőlem nagy erőfeszítést. És megtanultam enni! Élvezni az ételt, szeretni önmagam. Hihetetlen, ennyi kellet, és eltűnt rólam a bánat hájam. Nem két hét alatt, viszont VÉGLEG! .-)


A garancia érvényessége a vásárlástól számított 30 nap. Ez idő alatt a teljes vételárat kérdés nélkül visszafizetjük számodra, ha írásban jelzed.Rendeléseddel semmit nem kockáztatsz - minden csomagunkhoz 100%-os pénzvisszafizetési garancia jár. Ha mégis inkább a fogyókúrát választod, kérdés nélkül visszaadjuk a teljes vételárat!

Bónusz csomag

-  Könnyedén Karcsúan Program : 32 800 Ft

       - bónusz 1-2  összesen:           7 900 Ft-

Igen, kérem!

40 700 Ft

Válts arra, ami valóban MŰKÖDIK!

Itt az ideje, hogy végre felismerd a Zsírcsapdát!


Valósítsd meg végre álmaidat! Ideális súly fogyókúra nélkül! Olvass tovább...

Hiába fogyókúrázol, ha a vége mindig újabb harc a kilóiddal.

A súlyod megállíthatatlanul gyarapszik, egyre elkeseredettebbnek érzed magad?

Pedig Te mindent megpróbáltál. Számtalan fogyókúrán és csalódáson vagy túl, miközben ismersz olyan embereket, akiknek soha nem kell aggódniuk a súlyuk miatt. Mi a különbség közted és közöttük? Mit tudnak Ők, amit Te nem? Vagy tényleg a genetikára kell fogjad?

Akiknek nincs gondjuk a súlyukkal, MÁST csinálnak, mint Te. Egészen pontosan AZT csinálják, ami MŰKÖDIK.

És mi közöd Neked mindehhez? Egyszerűen le kell utánoznod amit Ők csinálnak.  

Azt kell tenned, ami valóban működik, ami bizonyítottan hatásos.

Ezt tanítja meg a Könnyedén Karcsúan Program. Megismerheted vele azt a szemléletet, ami bizonyítottan a tartós karcsúság alapja.
KÉRDÉS: Ha valóban létezik egy olyan program, ami örökre megszabadít Téged a súlyfeleslegtől, akkor rászánnál 10 percet, hogy átfusd most a lényegét?

 … akkor olvass tovább, mert lehet, hogy itt a megoldás!

Annyi jó tanácsot kaptál, hogy tele vele a padlás?  

Szia, Zsilák Judit vagyok. 25 éve hivatásom, a minőségibb életre nevelés. A súlyukkal küzdőknek segítettem fogyókúrázni, kínozni magukat...adtam tanácsot mint Ne csináljanak. Én mikor saját magam is érintett lettem- 50 felett alaptomosan kúsztak rám a plusz kilók-, akkor értettem meg a lényeget!  

Nem a fogyókúra a megoldás!

Amikor fogyókúrázol, keményen kontrollálod az életedet. Testileg, lelkileg belefáradsz. Mindegy, hogy sikerült lefogynod, vagy nem, előbb-utóbb törvényszerűen feladod. Mert eltűnt az életöröm, mert elszívta az energiáidat, mert jár Neked egy kis élvezet.

És így is van! Jár Nekünk az élet élvezete.

Nem lehet és nem is kell önfeledt barátnős sütizés, felszabadult családi vasárnapi ebéd nélkül élned. Senki nem kedveli a csak salátát turkáló, nagyon fegyelmezett kórókat. Még Ők sem magukat!

De lehetséges, hogy

És lehetséges, hogy mindeközben nem kell

Íme a megoldás, amit a karcsú emberek mindig is használtak, a titkos recept, amit Neked is ismerned kell.

Könnyedén Karcsúan Program, és soha többé nem kell fogyókúráznod!

Megtanítjuk, hogy kedvenc ételeid helyett a rossz szokásaidtól kell megválnod. Azt is megmutatjuk, hogyan :-) Segítségünkkel egy olyan szemléletbeli átalakuláson mész keresztül, amivel egész életedre megszabadulhatsz a nem tetsző zsírpárnáidtól.

Képzeld el! Lefogysz és végre megtartod a súlyod. Örökre!

Hogy ez hihetetlen?

Nem csodát ígérünk. Változnod kell, és ez munka. Élvezetesebb és könnyebb, mint egy fogyókúra, de munka! Viszont bizonyítottan hatékony. El kell döntened, hogy a sokadik csoda diétába feccolod az energiáid, vagy végre abba  kezdesz, ami valóban megoldja a problémádat! Itt egy kis segítség hozzá.


Izgalmasan hangzik? Rögtön belevágnál? Ahhoz, hogy megértsd, az első lépés,

FELEJTSD EL A FOGYÓKÚRÁT! ISMERD MEG ÖNMAGAD!

Azt add magadnak, amire valóban szükséged van!

Olvass tovább...

A nők többsége legalább 6-8 fogyókúrán van túl, mire betölti a negyvenet. Tehát legalább ennyiszer mondott csődöt.                 


 


Egy komplett rendszert adunk a kezedbe

Egy rendszert, amit személyes igényeidhez szabunk, egy rendszert, ami bizonyítottan működik.

Egy könnyedén követhető programot, ami úgy szabadít meg a felesleges zsírpárnáidtól, hogy közben nem vár el maximális fegyelmet, lemondást Tőled.

Nem veszthetsz mást, csak a felesleges kilóidat!

De Te már annyiszor megpróbáltad...

Nem is sikerülhet, mert a genetikád, a családod... Meg egyébként is, nincs szükséged több csalódásra, eleged van a kudarcokból! Szeressenek így, ahogy vagy. Önmagadért, nem pedig a kinézetedért.

Imerősek ezek a kifogások?

Tudod, mennyivel fontosabb, hogy Te szereted-e magad? Ráadásul a változás, amit hozunk az életedbe, nem csak a testsúlyodat csökkenti. Erőteljes pozitív hatása befolyásolja a körülötted élőket is.  Amit megtanulsz, amit elkezdesz használni, az hamarosan átragad a férjedre, gyerekedre. Befolyásolod az egészségüket minden harc, ütközés nélkül. Hiszen nem kell tilalom listára tenned a kedvenc ételeiteket, megeheted a kakóscsigád, a férjed a szokásos pörköltjét és mégis működik! Megértem, ha erős fenntartásokkal küzdesz, hogy ez is csak egy újabb átverés. És ha mégsem? Ahhoz, hogy megtudd, ki kell próbálnod. Egyetlen érvem van mellette, a 100%-os pénzvisszafizetési garancia. Csakis nyerhetsz.

Kattints a lap alján megjelent piros megrendelés gombra, és kezdd el a változást még MA!


Ui.: Megbeszéltük, hogy muszáj végre hatékony megoldást találnod a súlyproblémáidra, mert eleged van a kudarcokból.

Őszintén: mit vársz, ha nem váltasz nézőpontot. Mi változik, ha újra és újra az eddig ismert módszerekkel próbálkozol?

Nem lesz más az eredmény, mint eddig. Ezt garantálom.

A vátlozás egy jó döntés eredménye.

Kattints ide: DÖNTS MOST!

 

Ha pontosan tudnád, hogy van olyan módszer, amivel egy év múlva garantáltan eléred az álom súlyodat, mit lennél hajlandó megtenni érte ma?

Végre felismered, nem Te vagy a hibás eddigi kudarcaidért

A fogyókúrák ellentmondanak a józan észnek.

A Könnyedén Karcsúan Program figyelembe veszi az örök érvényű emberi természetet. Azt is, hogy enni jó, hogy az étkezés öröme mindenkinek jár, életünk fontos része.

Fogjuk a kezed, segítünk változni

A legtöbb ember tudja mit kellene tennie, de nem CSINÁLJA.

A Könnyedén Karcsúan Programban nem csak felfedjük az ősi tikot, hanem  addig fogjuk a kezedet, míg megtanulod Te is biztonsággal alkalmazni.

Felfedjük a tartós fogyás titkát

Azt a módszert, amivel nem csak  lefogysz, de képes is leszel hosszan megtartani a súlyodat.

Mindezt úgy, hogy közben felszabadultan élvezed az életed, ételeid. Nincs kötelező diéta, tilalomlista. Azt ehetsz, amihez gusztusod támad.

Lefogysz, és végre meg is tartod ideális súlyodat

Túl szépen hangzik, hogy igaz legyen?

De mi van, ha mégis igaz, és Te azért nem vágsz bele, mert már nem hiszel senkinek? Ne feledd, nem csodát, változást ígérünk. Gondold meg hol tartasz egy év múlva, ha nem kezded el most?

Íme, erről beszéltünk:

Nem egy újabb diéta divatot mutatunk meg Neked, hanem A TUDÁST, ami működik. E nélkül az összes fogyókúrád törvényszerűen kudarcba fullad. Hiába kínzod magad, tartod be a betarthatatlan szabályokat, ha nem ismered az alapelveket, újból és újból visszakúsznak a kilóid.

Ha felismered az egyetemleges törvényszerűségeket, érthetővé válik minden. Összeáll a kép, aminek eddig csak a darabjait láttad.

Bármilyen hihetetlen, hamar el fogsz jutni arra a szintre, hogy már nem is érted, miért gondolkodhattál másképp idáig.

Megtanítjuk Neked, hogy

Megtanítunk mindent, amire szükséged van, hogy könnyedén kézben tartsd a súlyodat.

Mennyibe kerül mindez?

Emlékezz az utolsó fogyókúrádra! Mennyit költöttél “egészséges ételekre”, ajánlott ebéd házhoz szállításra? Mennyit költöttél életed során különböző csoda turmixokra, zöld kávé kapszulákra...varázs szerekre? És mennyit az állandóan változó súlyod miatt más és más méretű ruhatárra?

Apránként egy vagyont?

És mennyit ér Neked az egészséged? Az idő, amit az orvosok helyett máshol tölthetsz? Az az öröm, amit a családoddal oszthatsz meg, mert képes vagy aktív életet élni? Mennyit ér a büszkeség, hogy megcsináltad! Te képes vagy rá! Az útmutatás, amit szeretteid felé nyújtasz?

Mennyit ér egy boldog, teljes élet?

nnyedén Karcsúan Program  - 32 800 Ft

De ez még nem minden! Ezért az összegért még kapsz mellé két bónuszt:Vágd le a kanyarokat, iktasd ki a rossz berögződéseket és fogyj le minél hamarabb!

Ha ma elkezded alkalmazni ezt a módszert, már egy hónap után megtapasztalod a pozitív hatását. És ráadásul- a fogyókúrákkal ellentétben- eszedbe sem jut abbahagyni, mert élvezetes, teljesíthető kihívások elé állít. Folyamatos sikerélményben lesz részed, egyre többet és többet tudsz belőle megvalósítani.


nusz 1 - értéke 5000 Ft

Könnyedén Karcsúan előadás egy órás videó anyaga

nusz 2 - értéke 2900 Ft

Személyes naplót, amelybe motiváló idézeteket rejtettünk el, és ahol nyomon követheted fejlődésedet.

Mindezt a 40 700 Ft-nyi értéket megkaphatod most az eredeti csomagárban mindössze:


FOGYÓKÚRÁK ÖRÖK  KÖRFORGÁSA

KIK VAGYUNK

MITOSZ

TERMÉK

AJÁNDÉK

KAPCSOLAT

#hs_77 #hs_75 #hs_76 #hs_76
#top