A NAGY MIÉRT?2015-10-22T08:07:03+00:00

A siker azt jelenti, hogy képes vagy elérni álmaidat.

A boldogság pedig az, ha szereted is, amit elértél.

Fogyni akarsz? Enni is szeretsz? Vágyad, hogy csinos nőként élhesd az életedet?

Én tudom, hogy képes vagy rá!

De Neked már be is ugrott, hogy eddig se ment, miért pont most sikerülne? A sikert nem az eddig számon kért vasfegyelem fogja meghozni.

A sikereid elsősorban álmaidon és céljaidon múlnak!

Soha ennyi lehetőséget nem ajánlottak még fel, hogyan válj karcsúbbá, egészségesebbé. Mégsem megy? Mert instant megoldásokat, alapvető változás nélküli szabályokat kapsz. Első lépés, mielőtt elindulsz álmaid útján: vállalj felelősséget Önmagadért! Értsd meg, ahogy most élsz, az az eddigi cselekedeteid egyenes következménye.

Ha nem szereted az életed, változz! Először is fogadd meg, ettől a pillanattól kezdve ki nem ejted a szádon, hogy azért nem tudsz lefogyni, mert… Most fejezd be!

Tudod mire valók a kifogások? Fájdalomcsillapítók, amelyek könnyebben elviselhetővé teszik, ha hazudsz önmagadnak.

Tedd fel a legfontosabb kérdést: Miért akarok lefogyni?

Használd a képzeletedet. Álmodd meg azt a kinézetet, amely a lehető legboldogabbá tenne, és  azt az élet stílust, amelyeket elérve a lehető legelégedettebb lennél magaddal. Képzeld el, hogy van egy varázspálcád.

Ezzel a varázspálcával mostantól kezdve életed minden napját tökéletessé formálhatod. Milyen lenne ez a tökéletes élet? Hogy nézne ki? Mit álmodnál magadnak, ha tudnád, hogy álmod garantáltan beteljesül? Ne gondolj a korlátokra. Tegyél úgy, mintha álmaid megvalósításában nem akadályozna sem az idő, sem a pénz, sem a tudás hiánya. Álmodj korlátok nélkül!

Ha az egészséged tökéletes lenne, a mostani helyzethez képest mi változna? Mennyi lenne a testsúlyod? Milyen fitt lennél? Milyen ételeket fogyasztanál? Mit sportolnál rendszeresen? Hogy néznél ki, ha fizikai adottságaid maximumát hoznád ki magadból? Milyen alakod lenne? Milyen ruhákat hordanál? Hogyan töltenéd a szabadidődet?

A lehető legrészletesebben, legérzékletesebben fesd le az áhított jövőt. Hogyan érzed magad reggel, mikor energikusan, boldogan kipattansz az ágyból? Milyen ruhát viselsz napközben? Hogyan éled az életed a családoddal, barátaiddal? Merre mentek, mit csináltok, milyen különleges élményeket éltek át? Érezd, milyen minden feszültség nélkül beülni egy étterembe, lazán besétálni a legmenőbb butikba, dögösen megjelenni a felkapott helyeken.

Érezd mindezt! Keresd meg azt a legbelső okot, amelyik teljesen elbűvöl, olyannyira eltölt vágyakozással, hogy most azonnal nekikezdesz a változásnak. De figyelj rá, hogy a saját vágyad legyen!  Ne másoknak akarj megfelelni, ne annyi legyen, hogy a szomszéd lányra szeretnél hasonlítani, aki szőke, hosszú combú, 50 kg vaságyastul, és gyönyörű. Azt a vágyat keresd, amelyik elég nagy, elég értékes. Neked!

  • az egészségedet helyrehozni
  • pozitív példát mutatni a gyerekeidnek
  • esélyt teremteni, hogy majd futhass az unokáid után
  • soha többé nem érezni másodosztályú állampolgárnak magad a buszon
  • elcsavarni A! fiú fejét
  • lefutni a maratont
  • soha többé nem érezni a próbafülkében, hogy nem akarsz tükörbe nézni

gondolkodj

Meg van már a Te legbelső MIÉRT-ed? Írd le! Ne spórolj időt,gondolkodj, álmodozz és  részletesen, érzékletesen írd le!

 ———————————–

————————————

Mi köze ennek az ideális alakhoz?

Holnap folytatjuk….