Gerincjóga-csoportos2019-02-27T16:50:17+00:00

NMPT alapú GERINCJÓGA

Sportolsz, vagy sem, kötelező a testednek! Nyújt, csavar, erősít ahol kell, kompenzálja a civilizációs tartáshibákat.
Sőt, ennél SOKKAL TÖBBET tud!
A jóga aszanak mellett Bene Máté NMPT gerinc prevenciós rendszerét is integráltam az órába, tehát speciális módon védjük, erősítjük a porckorongjaidat.
Miért fontos ez? Mert a felnőtt lakosság több mint fele potenciális gerincsérves, még ha nem is tud róla. Itt a helyed, előzd meg, hogy berobbanjon a derekad! A gyakorlatokat bárki képes elvégezni, aki a saját lábán jön órára. Önálló ütemben, önmagad legyőzése a cél, nem kell alkalmazkodnod senkihez, csak élvezned ahogy újra értelmezed a tesed. Nagy segítséget jelent a gyakorlatok precíz-pontos kivitelezéséhez, ezzel együtt a sokkal gyorsabb eredményhez, ha elvégzed kicsoportos NMPT képzésünket.
Helyszín: Kölcsey Ferenc Ált Isk. Győr, Szent Imre u 33
Időpont: hétfő, csütörtök 19-20-ig

PILATES

Hatása centikben és formás izmokban mérhető.
Segít karcsúnak maradnod, tömöríti izmaidat, stabilizálja gerincoszlopodat. Ízületkímélő hatása miatt hatékonyan alkalmazható derékfájás, csípő, térd és más mozgásszervi betegségek esetén is. Fekvésben, egy adott ritmusú légzéssel végezzük a gyakorlatokat, izmaink, hasfalunk megfeszül, egyre jobban megismerjük és uraljuk a testünket, hátunk és a stressztől megfeszült vállizmaink ellazulnak. Az órán nem kell sietni, nem kell attól félni, hogy véletlenül lemaradunk a ritmusról, mindenki önmaga ütemében, erősségi fokán végzi az edzéseket.
Helyszín: Kölcsey Ferenc Ált Isk. Győr, Szent Imre u 33
Időpont: kedd 19-20-ig