A fogyasztás végtelen tárháza

A lehetőségek világában élünk!

Soha nem választhattál ennyi módszer, kozmetikai kezelés, táplálék kiegészítő közül súlyod megőrzésére, mint napjainkban. Mégis, talán soha nem volt ennyi túlsúlyos ember, mint manapság.

Várjuk a megoldást, a segítséget, a tuti módszert, a varázslatot. Kívülről. Vannak is rá jelentkezők, csábítóbbnál csábítóbb módszerekkel, technikákkal, porokkal és anyagokkal. Mindegyikük erőfeszítés nélkül elérhető sikert és fogyást ígér. Feltéve persze, ha az ő módszerüket alkalmazod.

A sikernek azonban egyetlen titka van: ne keressünk mögötte semmilyen mágikus titkot! 

Mert nincs. Vannak viszont egyetemes törvényszerűségek és örök érvényű igazságok, amelyeket újra felfedezhetsz és használhatsz. Lehet, hogy nem ez a legvonzóbbnak tűnő ajánlat, de működik!


down      Rossz hír:
az anyagcsere-egyensúly fizikai törvényszerűség. Ha a felhasznált kalóriáknál többet eszel, a tested raktároz. Nem tud mást tenni. Tehát hízol.

okJó hír: a testednek ösztönös tudás áll rendelkezésére, amelyhez visszatérve pontosan képes leszel annyit, és azt enni, amire szükséged van. Ha erre támaszkodsz, beáll az optimális súlyod a nélkül, hogy megtagadnád magadtól kedvenc ételeidet.

down     Rossz hír: ez az ösztönünk a felnőttkorral valahol elveszett, vagy legalábbis sokan nem tudják használni, felidézni.

okJó hír: ez az ösztönös tudás újra éleszthető, újból tanulható. Mindenkiben ott lapul, csak elő kell csalogatni.

 

down    Rossz hír: ez nem azt jelenti, hogy annyit ehetsz, amennyit akarsz.

 

okJó hír: viszont ha újra tanulod a tudatos étkezést, elfelejtheted egy életre a fogyókúrákat, s minden varázsszer, és szenvedés nélkül képes leszel hosszan megtartani ideális súlyodat.

 

NEM KELL HOZZÁ MÁS, “CSAK” ÖNMAGAD!

Ismersz olyan embereket, akik látszólag annyit esznek, amennyit akarnak, mégsem híznak?

Ők azok, akik még ma is használják a születési joguknál fogva megkapott ösztöneiket. Ők azok, akik akkor esznek, ha éhesek, annyit esznek, amennyi jól esik nekik. Ők azok, akiket általában irigyelnek, mert szabadon ehetnek. „Könnyű neked, ilyen genetikával…” mondják rájuk.

Szeretnél közéjük tartozni?  Bármilyen hihetetlen, képes vagy rá!

„Ahhoz, hogy többet tudj magadénak, előbb te magadnak kell többnek lenned”                                                                                                                                                                 Goethe.

Tanulj, fejlődj, változz! Ez a siker útja.

Ebben tudok segíteni. Merre indulj, hova tarts.

Kezd apró változtatásokkal,

  • olyanokkal, amelyeket könnyedén képes vagy megtenni,
  • olyanokkal, amelyek kis lépésekkel is garantáltan nagy hatást eredményeznek,
  • olyanokkal, amelyekhez neked is kedved van.

Ha kedved van hozzá, három héten keresztül küldök apró változtatási ötleteket:


2017-03-19T10:08:13+00:00