Kapcsolat2017-03-19T08:20:40+00:00

én

Kérdésed van? Ne várj vele, tedd fel most!

Az oldal tulajdonosa és szakértője Zsilák Judit.

Ügyfélszolgálati kérdésekben (megrendelés, csomagküldés, fizetési információk stb.), letölthető anyagokkal, hírlevéllel kapcsolatos problémáid megoldásában a tudatosevok@gmail.com email címen, vagy a +36305604405-ös telefonszámon tudsz segítséget kérni.

Tudásanyagokról, képzésekről ezen az oldalon tájékozódhatsz>>

Kötelezően feltüntetendő adatok:

  • Zsilák Judit egyéni vállalkozó EV-869199
  • adószám: 64965471-1-28
  • nyilvántartási szám: 12484474
  • adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-105332/2017.
  • vállalkozás indulása: 2007.02.08.
  • Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm…

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.