Loading...

Magyarországon él a legtöbb elhízott ember az Egyesült Államok és Mexikó után, mondta Pados Gyula, az elhízás kezelésével, vagyis obezitológiával foglalkozó szervezet képviselője.

19 éve tettem fel az életem arra, hogy megtanítsam önmagukat szeretni és egészségesen élni az embereimet. A tapasztalataim szerint

A legnagyobb baklövések, amit a fogyni vágyók elkövetnek:

 

I, feladják

Bármennyire unalmas, sokszor hallott – természetesen Rád nem vonatkozó – tézis, a kitartás hiányán bukik el a legtöbb fogyni vágyó.

II, fogyókúráznak, diétáznak

Az egyoldalú, túlzásoktól sem mentes diéták azon kívül, hogy fogyni nem lehet tőlük, még ártalmasak is lehetnek.

 • monoton étrend=> pl. káposzta, grapefruit diéta

Rövid távon működhet, de őszintén! Mennyi káposztát tudsz megenni undor nélkül? Az egyoldalú tápértékbevitel pedig garantáltan kiéheztet úgy, hogy utána egy fél disznót is megeszel.

 • szélsőséges méregtelenítő kúrák

Nem arra valók, hogy a súlyodat karbantartsd velük. Ha fokozottan szennyezett élelmiszereket fogyasztasz, akkor segít tehermentesíteni a szervezeted. De erre normál esetben ott van a májad, veséd és az immunrendszered.

 • böjt, alacsony kalória bevitel

Ez talán már mindenkinek a könyökén jön ki, hogy lelassítja az anyagcserét. Nagyobbat szívsz, miután abbahagyod, mert arra kondicionáltad a tested, hogy kevesebb kalóriával működjön. Megteszi! Mert csodálatos!

 • csodaszerek

Hát igen, a remény hal meg utoljára! Hátha segíteni fog a zöld tea, az almaecet, a keserű narancs, vagy a keserű pirula. Hiszen annyira szeretnéd! Karcsúsítani fog- de csak a pénztárcádon.

 • “túl szép, hogy igaz legyen” módszerek

Ezek a kedvenceim 🙂 A legtöbben ennek dőlnek be. Érthető, hiszen gyors, hatékony, fájdalommentes fogyásra, de elsősorban tökéletes alakra, vagy inkább nagyobb önbizalomra vágyunk? És ezt gátlástalanul ígérgeti is nekünk.

III, nem is tudják, mit akarnak valójában

Ott kezdődik a problémád: ha Te is csak úgy nagyjából tudod.

 • Lefogyni. Ha kicsit kupáltabb vagy a célkitűzésben, akkor:
 • 5 kilót lefogyni. Ha még jobban, akkor:
 • 5 kilót lefogyni tegnapra!

Ahogy megtervezel egy nagy bevásárlást, ugyanúgy meg kell tervezned a súlyoddal kapcsolatos döntéseidet is. Különben az előbbinél kifolyik a pénz a kezedből, az utóbbinál felkúszik a kiló a testedre.

magician-481240_1280-kNINCSENEK VARÁZSSZEREK!

bármennyire szomorú, nincsenek.

 

 

Mégis vannak, akiknek sikerül!

Mert Ők betartják az élet játékszabályait. Hajlandóak megfizetni az árát annak, amit akarnak. Jelen esetben az egészségük, kinézetük, önbizalmuk…

Mert mennyivel többről beszélünk, mint a kilóidról! Tudom, hogy érdemes belevágni, és azt is, Te is képes vagy rá. Nem kell más, mint

 • égő vágy
 • elkötelezettség
 • kitartás
 • helyes elvek

Meg van benned az első három? Égő vágy, elkötelezettség, kitartás?  A helyes elveket könnyedén meg tudod tanulni, ha végre felismered a helyes irányt. Ehhez kapsz útmutatást a Könnyedén Karcsúan Előadásban.

Olvass tovább: a tudatos evés filozófiája

 

 

2017-07-31T12:48:39+00:00